Alk Reizen

Home | Alk Reizen

Zo goed zijn onze reizen!

Reistips van klanten › FAM. THYS / TURKIJE - BELEK

Susesi Luxury Resort *****

Susesi Luxury Resort *****

We hebben een zeer aangename vakantie achter de rug. Dit was de 5de keer Turkije voor ons en wat “all inclusive” betreft, was dit het beste tot hiertoe. Vooral het feit dat je vanaf ’s middags tot ’s avonds zonder beperking van uur, gebruik kon maken van de all inclusive was zeer interessant. Zo waren er lekkere ijsjes, Brusselse wafels, chips, fruit en van 16:00 tot 18:00 uur zelfs hele lekkere pannekoeken. Verder was er pizza, kip, kroketten, … kortom teveel om op te noemen en allemaal in de buurt van het zwembad te verkrijgen. Ook was er een zeer ruim en lekker aanbod van eten in de 2 bars kort bij het zwembad voor mensen die ’s middags niet in het hoofdrestaurant gingen eten. Vlees, vis, diverse pasta’s, groeten, fruit. Het kon echt niet op blijkbaar.

Verder viel het op dat het personeel heel vriendelijk was (in tegenstelling tot de vorige jaren) en dat er ook heel veel personeel aan het werk was wat altijd zorgde voor een vlotte bediening. Ook deden ze heel veel moeite, ook al door de dag, om alles proper te houden, gaande van het restaurant tot de toiletten.

Wat wel opviel was dat er veel gezinnen waren met erg jonge kinderen. Dit heeft misschien te maken met de miniclub die ook zeer goed was. De miniclub had zelfs een eigen zwembad met glijbanen. Elke dag konden de kinderen ook iets knutselen.

Verder waren ze hier zeker niet te opdringerig en dan heb ik het over de activiteiten aan het zwembad, de fotografen en de mensen van de spa wellness.

Enig minpunt, als dat al een minpunt is, was dat het ’s avonds heel druk was in het restaurant, ik neem aan omdat het  zo’n groot hotel was dat waarschijnlijk (bijna) volledig volzet was. Je moest, als je rond acht uur ging eten, bijna altijd zoeken achter een vrije tafel maar je vond er uiteindelijk altijd wel een, ook al omdat het personeel er wel vlug eentje afruimde en terug indekte. Wat het eten betreft, was er een zeer ruim aanbod en verschillende dagen waren er ook nog specifieke gerechten van een bepaald land.

Dit hotel is dus zeker een aanrader.