Alk Reizen

Home | Alk Reizen

Zo goed zijn onze reizen!

Reistips van klanten › MR EN MEVR ROGIERS - JEURIS / SANTORINI - KRETA

REISVERSLAG GRIEKENLAND

Hieronder een korte beoordeling van onze vakantie.

Over het algemeen was het een schitterende huwelijksreis, zowel het hotel in Santorini en Kreta waren dik in orde. Hieronder wel enkele minpunten en pluspunten voor jullie/jetair.

Splendour resort in santorini:
+ grote, propere kamer
+ lekker eten
+ vriendelijk personeel
- sanitair op de kamer is verouderd
- in de brochure stond a la carte maar we kregen elke dag een vast menu (we hebben dit nagevraagd in het hotel)
- achteraf gezien hadden we eigenlijk zoals de meeste klanten 's avonds buiten het hotel willen eten => we zaten nu regelmatig alleen in het restaurant

Transfer naar kreta:
+ stipt opgehaald aan het hotel
- het was niet duidelijk waar we de boot juist moesten opwachten, we hadden deze bijna gemist doordat we in het gebouw 'departure' aan het wachten waren terwijl de boot aan de andere kant van de haven vertrok.

Appolonia kreta:
+ honeymoonsuite voor eerste nacht
+ goede a la carte restaurants
+ goede hygiene
- massahotel
- bij aankomst kregen we geen info over jetair, we zijn toen op de papieren gaan kijken wanneer er iemand kwam. Op dat tijdstip hebben we aan de receptie een half uur zitten wachten maar er daagde niemand op. Toen gebeld op het nummer van jetair, blijkbaar was de uitleg naar later in de namiddag verplaatst. Dus dan opnieuw gaan wachten, na een half uur weer niemand, gebeld, de persoon ging iets later zijn. Uiteindelijk bleek dat iemand de regio plots had moeten overnemen doordat de normale contactpersoon een familielid had dat op sterven lag. Allemaal begrijpbaar maar als er een beetje communicatie was geweest naar het hotel, hadden we niet zo lang moeten wachten en wisten we tenminste van iets.