Alk Reizen

Home | Alk Reizen

Zo goed zijn onze reizen!

Reistips van klanten › LUDO EN ANNE-MARIE / GRAN CANARIA

RIU PALACE MELONERAS *****

RIU PALACE MELONERAS *****

Dag GEWELDIG Alk Reizen Team.

Op dinsdag 01 september 2015 rond de klok van 19u00 kwamen we terug in Luik aan, en dit na een GEWEEEEEEEEEEEEEEEEEELDIGE week Gran Canaria.

Ons hotel Riu Palace Meloneras was formidabel, zowel in de ontvangst als in de bediening kwamen wij totaal niets te kort. We hadden een zij-zeezicht kamer besteld maar kregen, zoals gevraagd de hoogste verdieping en als toemaatje, met dank aan receptioniste Ilonka, hadden we in feite vol-zeezicht. Inderdaad, je leest het goed, VOL-ZEEZICHT. Dit was te danken omdat we in een van de kamers van de overgang van het hoofdgebouw naar de zijbouw gelogeerd werden.

Tijdens de ontvangst en na de afhandeling van de nodige documenten werd er ons voorgesteld om in een van de twee restaurants (Krystal & Ocean Vieuw) te gaan eten. Dit kan op reservatie, waarvan we dankbaar gebruik hebben gemaakt. Deze restaurants zijn echt een aanrader en inbegrepen in de prijs. De voorgestelde extra assortimenten wijn tillen het eetfestijn naar een hogere dimensie.

Voor het ontbijt en avondmaal is er dagelijks zeker keuze te over aan een van de vier eilanden met een niet te versmaden dessertbuffet.

De kamers zijn zeer proper en de handdoeken e.d. worden dagelijks, indien nodig, ververst. Zelfs 's avonds werd er nog een service- rondje gedaan.

Het hele hotelcomplex wordt zeer goed onderhouden. Regelmatig kom je er onderhoudspersoneel tegen. Het personeel is uiterst vriendelijk en gedienstig van de poetsvrouw tot de hogere in rang.

Het enige min-puntje is dat er in de morgen door de klanten reeds alle mooie beschikbare ligzetels bezet worden met het gekende handdoek leggen. Dit in tegenstelling tot een van hun regels dewelke inhoud dat dit verboden is.

Helaas blijven mooie liedjes niet duren en zijn we alweer enkele dagen volop bezig met de drukke werkzaamheden.