Alk Reizen

Home | Alk Reizen

Zo goed zijn onze reizen!

Reistips van klanten › MARIE-PAULE VLIEGHE - GRUSON / BIRMA

REISVERSLAG BIRMA

'Het wordt zeker en vast een schitterende reis naar een bijna ongerept land dat lange tijd zijn grenzen sloot voor buitenlanders. Met mondjesmaat komt hier verandering in, sommige plaatsen zijn nog maar net toegankelijk. 

Het land heeft een rijk historisch verleden en een verfijnde cultuur . Gouden tempels schitteren, de archeologische ru├»nesteden imponeren door hun omvang en rijkdom aan kunstschatten. Birma is een schatkamer aan culturele verscheidenheid van zijn etnische groepen, maar bovenal zijn de Birmanen een uiterst vriendelijk volk dat vraagt naar contact met buitenlanders. De westerse beschaving heeft nog weinig haar stempel kunnen drukken op de dagelijkse samenleving. Al die ingredi├źnten van cultuur, natuur en een spontane bevolking zijn een uitgelezen mix voor een boeiende reisbestemming. Iedereen die Birma bezocht heeft is onder de indruk van dit openbloeiend juweel.'

Met deze informatie hebben we onze reis, uiteraard vol verwachting, aangevat. Dat het onze mooiste reis moest worden was niet eens onze betrachting, maar dat is het wel geworden. Ronduit een schitterende reis was het. Dat Birma zo uniek is hadden we nooit vermoed en nog zo authentiek. De hotels zijn prachtig en het eten bijzonder smaakvol met veel verse groenten en fruit.

De mensen zijn hulpvaardig en vriendelijk en ook zeer fotogeniek. Alles verliep perfect en in een zeer relaxte sfeer, ook dank zij onze enthousiaste begeleiding. 

Birma (met Alkreizen) is een geweldige aanrader.

(Marie-Paule Vlieghe-Gruson, Busworld)

REISVERSLAG BIRMA REISVERSLAG BIRMA REISVERSLAG BIRMA REISVERSLAG BIRMA