Alk Reizen

Home | Alk Reizen

Zo goed zijn onze reizen!

Autovakanties › COMBI MOEZEL - RIJN

Over COMBI MOEZEL - RIJN

5 dagen

COMBI MOEZEL - RIJN

COMBI MOEZEL - RIJN
tel 011 31 36 20 Boek online

Het beste uit 2 regio's : Moezel en Rijn

Gezelligheid, authenticiteit en wijn staan centraal in deze verrassende rondreis die u brengt van Traben-Trarbach langs de Moezel naar Rüdesheim am Rhein, zowat 100 km noordwaarts.
U krijgt niet alleen de kans om volop te proeven van de heerlijke wijnen die in deze regio's geproduceerd worden, tegelijkertijd ontdekt u de vele fraaie wandelroutes, de schilderachtige fietspaden en de adembenemende panorama's die ze voor u in petto hebben.

Dit wordt een rondreis voor de echte wijnliefhebber, aangevuld met prachtige impressies en overgoten met een vleugje gastronomie. Dit is Duitsland op zijn best!

Prijs : 325 euro per persoon

Periode : 01/04/16-22/12/16 en 13/01/17-31/03/17

Prijs per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer.

De volgorde van de etappes en de keuze van de hotels kunnen afwijken omwille van externe factoren, zonder de essentie van het programma aan te tasten.

Geen andere kortingen van toepassing.
De volledige verblijfsduur moet binnen de opgegeven periode vallen (bij overlapping van 2 prijsperiodes geldt de duurste periode).

Formule : Individuele rondreis met eigen wagen zonder begeleider. Vrije aankomstdatum, elke dag van de week.

Inbegrepen :

  • 2 nachten in hotel: Gräffs Mühle *** (Traben-Trarbach)
  • 2 nachten in hotel: Historisches Weinhotel des Riesling zum grünen Kranz ***(*) (Rüdesheim am Rhein)
  • 4x ontbijtbuffet
  • 1x 4 gangendiner en 1x 5 gangendiner in hotel Gräffs Mühle
  • welkomstdrankje, 2x 4 gangendiner, 1x Weinpass (8 wijndegustaties, keuze uit 4 vinotheken), een geschenkje en een fles wijn in het Historisches Weinhotel des Riesling zum grünen Kranz

Niet inbegrepen :

  • de verblijfstaksen
  • het inkomgeld voor de bezienswaardigheden die u bezoekt, alle persoonlijke uitgaven, alle maaltijden en dranken die niet voorzien zijn in het programma

Programma

Dag 1: aankomst in Traben-Trarbach. Warm onthaal in het traditionele charmehotel Gräffs Mühle. Rust en ontspanning staan hier centraal. Een eerste wandeling laat u kennismaken met de oudste wijnstreek van Duitsland. Langs de steile hellingen vindt u unieke wijnbouw. 's Avonds is er een 4 gangendiner voorzien.

Dag 2: ontbijtbuffet. Vrij bezoek aan de stadjes Traben en Trarbach, sedert het einde van de 19de eeuw verbonden door een brug. Het is een belangrijk centrum van de wijnhandel en de thuisbasis van het grootste Boeddhamuseum van Europa. Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen langs de Moselsteig, een 365 kilometer lange wandelroute die prachtige landschappen met elkaar verbindt. Het thermaal complex Moseltherme op 50 m van het hotel maakt uw vermoeide benen weer fris. 's Avonds wacht u een verzorgd 5 gangendiner met aangepaste wijnen. U proeft en ontdekt de allerbeste Rieslingwijnen.

Dag 3: ontbijtbuffet. U reist verder naar het romantische Rüdesheim am Rhein aan de Rijn. Onthaal met een welkomstdrankje in het Historisches Weinhotel des Riesling zum grünen Kranz. U ontvangt een Weinpass, goed voor 8 wijndegustaties in 4 verschillende vinotheken (waarvan 3 in Rüdesheim en 1 in Assmannshausen op 5 km). Een korte wandeling brengt u van het hotel naar de bruisende Drosselgasse, een aaneenschakeling van wijnlokalen, kelders en herbergen. De muziek klinkt hier van in de vroege voormiddag tot diep in de nacht. Een 4 gangendiner is een mooie afsluiter van deze dag.

Dag 4: ontbijtbuffet. U kan mooie wandelingen maken langs de Rijn of de wijngaarden, maar ook een boottochtje behoort tot de mogelijkheden. Hotelgasten krijgen 5% in de vinotheek van uw gastheer Ralf Nägler. 's Avonds wordt u opnieuw vergast op een 4 gangendiner.

Dag 5: ontbijtbuffet.

COMBI MOEZEL - RIJN COMBI MOEZEL - RIJN COMBI MOEZEL - RIJN